Kámán Tamás összes bejegyzése

Újra várjuk adományaikat

Újra teljes nyitva tartással várjuk, minden kedves új és régi adományozóinkat.

Újra fogadunk ruha és bútor, valamint műszaki berendezéseket.

A szűkös raktározási lehetőségeink miatt csak a szezonnak megfelelő, tiszta, nem szakadt vagy foltozott ruhát és cipőt áll módunkban átvenni. Kollégák minden felajánlott zsákot átvizsgálnak.

Bútor felajánlásaikkal kapcsolatban, kérnénk, hogy az email címünkre küldjenek képet a felajánlani kívánt tárgyakról. A szállítás egyeztetéséhez kérnénk, hogy a pontos szállítási címet valamint telefonos elérhetőséget feltétlenül írja meg az e-mailbe.

A szállítás egyeztetése minden alkalommal telefonon történik. Az azonnali elszállításra, nincs lehetőség. A szállítást csak a Baptistapont nyitvatartási időpontjával megegyező időben tudjuk vállalni.

E-mail cím: pecsibp@gmail.com

Megértésüket köszönjük.

Adományozásról röviden

Mit keresnek?
Mit érdemes továbbadni?
Hogyan juttathatom el az adományomat?
Az adományozás lényege, hogy olyan dolgokat juttassunk el a rászorulók felé, ami akár azonnal használható.
Ha fehérneműt adnánk le az mindenképpen higiénikus legyen.
Természetesen a rászorulóknak is szükségük van alsó ruházatra.
Nem szakadt, ép gombokkal, cipzárral rendelkezik és tiszta, és még akár mi is hordanánk. A nagyon régi már-már „muzeális értékű” ruhát más sem szívesen hordaná, ezeket inkább ne adjuk le.

Műszaki eszközök, használati tárgyak, játékok olyanok legyenek, amik javítás nélkül használhatóak .
Bútorok esetében, e-mailben kérünk képeket a pecsibp@gmail.com címre ahol kollégák megvizsgálják hogy az adott bútort tovább tudjuk e adni vagy esetleg a bútor felújító műhelyünk megtudja javítani.
Sajnos sokszor találkozunk olyan ruházattal, ami még géprongynak sem alkalmas. Bútorok, műszaki berendezések, játékok között sokszor kapunk olyan felajánlást, amiben az elem ki van folyva vagy le van törve valami, vagy csak egyszerűen nem működik.
A régi lakkozott, alacsony magasságú bútorokat, sokan azért cserélik le, mert nem férnek be a ruháik. Hát akkor azok, akik mély szegénységben élnek kis m2-en hogy férnének el? Fontos számukra a helykihasználtság. Ráadásul ezek a bútorok a lakkréteg miatt ég tűzifának sem jók.
Ezek megsemmisítése sok pénzünkbe kerül, ennyivel kevesebb pénzt tudunk élelmiszerre, tisztálkodási eszközökre vagy gyógyszervásárlásra, egyebekre költeni.

Amit mindig keresnek/kérnek:Mosógép, hűtő, mikró, konyhai kisgépek, konyhai eszközök, vasaló, lámpák, ágy, asztal, szék, fotel, kanapé, szekrény, és nem utolsósorban ruha, cipő, táska, öv, lakástextília.

Hol adhatom le?

Hétköznapokon 9-től 17 óráig a Baptistapontban, kertvárosban.
Pécs Uitz Béla utca 1-3

Bútorok esetében, telefonos egyeztetés után el tudunk menni.

Baptistapont Pécs

Szeretettel várjuk új és meglévő látogatóinkat!
Folyamatosan megújuló választékkal.
Köszönettel fogaduk, szezonnak megfelelő ruha és cipő adományokat,konyhai eszközöket, gépeket, bútor felajánlást.
Felajánlásával és pénz adományával, dél-dunántúli rászoruló családjait támogatja.